12 June 2024

Kesän paras asukaava

 Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Helppo ja tyylikäs kesäasu

"Another day, another variation of the same outfit I wear every day." Jos on sisällä muoti-TikTokissa niin kyseinen ääni on varmasti tullut vastaan. Ja itse ainakin samaistun täysin! Kun löytyy se super hyvä asukaava, niin siitä kannattaa pitää kiinni. Ja kun nimenomaan kaava pysyy samana, vaihtelua lookiin saa asun yksittäisiä vaatekappaleita ja asusteita muuttamalla. Ja yksi kesän 2024 parhaita asukaavoja onkin virkattu mekko + bleiseri

Toimiva asukokonaisuus kesään

H&M mekko (samankaltainen virkattu mekko* // Arket bleiseri* // Dior laukku // Wonders ballerinat* // BikBok aurinkolasit (samankaltaiset aurinkolasit*)

Paras asu kesään: virkattu mekko + bleiseri

Virkatusta mekosta ja bleiseristä koostuva asun peruspohja tulee varmasti näkymään itseni päällä usein tänä kesänä. Kokonaisuus sopii yllättävän moneen tilanteeseen, sillä virkattu mekko tuo lookiin keveyttä ja kesäisyyttä, ja bleiseri puolestaan tasapainottaa mekkoa maskuliinisuudellaan ja skarppiudellaan. Parasta on, että tähän pohjakaavaan voi vaihtaa tilalle eri väristä ja pituista mekkoa sekä erilaista bleiseriä, jolloin periaatteessa sama kesäasu näyttääkin taas ihan erilaiselta. 

Hyvin toimivaan ja simppeliin peruspohjaan voi helposti yhdistää myös erilaisia asusteita ja muita yksityiskohtia, joilla lookiin saa muutosta. Pienemmän laukun ja korkojen kanssa asu toimisi loistavasti esimerkiksi dinnerillä, sandaalien ja korikassin tai punotun laukun kanssa puolestaan jollakin ihanalla kesälomareissulla. Ja esimerkiksi lenkkareiden tai tennareiden ja mustan arkilaukun kanssa hyvin arjessa toimistolla tai kaupungilla. 

Kuinka stailata virkattu mekko
Kesämuoti naiset

Tällaisia omaan tyyliin toimivia ja helposti muokattavissa olevia asupohjia kannattaa olla kaapissa muutamia, sillä ne helpottavat ja nopeuttavat pukeutumista huomattavasti. Jos kaipaat apua hyvien asupohjien löytämiseen juuri sinulle, niin ota yhteyttä ja varaa henkilökohtainen stailaus niin katsotaan yhdessä minkälaiset asupohjat ja yhdistelmät toimivat parhaiten juuri sinulle. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig