14 July 2024

3+1 yleisintä tyyliongelmaa

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Jokainen asiakkaani on erilainen, ja näin ollen myös jokaisen asiakkaani tyyli ja vaatekaappi ovat erilaisia. Mutta vaikka asiakkaideni mieltymykset pukeutumisessa eroavat toisistaan, on lähes jokaisella asiakkaallani myös yhdistäviä tekijöitä. Ja ne ovat vaatekaapin haasteet ja tyyliongelmat. 

Yleisimmät tyyliongelmat

Asos mekko* // Djerf Avenue paita (samankaltainen puuvillapaita*) // New Look laukku (samankaltainen musta laukku*) // Ray-Ban aurinkolasit* // H&M kengät

Yleisimmät tyyliongelmat ja vaatekaapin haasteet

1. Jämähtänyt tyyli

Useaa asiakastani yhdistää kokemus siitä, että oma tyyli tuntuu jämähtäneeltä. Usein asiakkaani ovat naisia, jotka ovat aiemmin kiinnittäneet enemmänkin huomiota pukeutumiseen ja oman tyylin miettimiselle on ollut aikaa ja energiaa. Sitten elämä, lapset ja/tai ura on vienyt mennessään ja yhtäkkiä asiakkaani huomaavatkin että he pukeutuvat edelleen samalla tavalla kuin 10-15 vuotta sitten, kenties aikaa ennen lapsia tai erilaisessa vaiheessa omalla uralla, ja pukeutumistyyli ei enää yhtään vastaakaan sitä, kuinka haluaisi pukeutua tai millaiseksi itsensä ja oman tyylinsä tuntee. 

Henkilökohtainen stailaus
Yleisimmät haasteet vaatekaapilla

2. Ei punaista lankaa

Toinen asiakkaitani yhdistävä haaste vaatekaapilla on "punaisen langan puute". Vaatekaappiin siis vain ostetaan kaikkea ja mitä tahansa mikä näyttää kivalta, mutta ostopäätöstä tehdessä ei pysähdytäkään miettimään, kuinka ostos sopii yhteen vaatekaapista jo löytyvien vaatteiden kanssa. Näin vaatekaappiin syntyy epämääräinen sekamelska vaatteita, joita on vaikea yhdistellä toisiinsa. Vaatekaappi siis pursuaa vaatteita, mutta silti tuntuu siltä että ei ole mitään päällepantavaa. Ja sitten päädytään ostamaan lisää kivan näköisiä vaatteita, ja kierre on valmis. 

3. Kaapissa ei ole vaatteita

Sitten oikeastaan se toisen ääripään haaste on kokemus siitä, että vaatekaapissa ei yksinkertaisesti ole vaatteita. Ja kyllä, välillä tämä on totta jos vaatekaappia on hiljattain karsittu rankalla kädellä. Mutta hyvin usein tämä on kuitenkin harhaluulo, ja kun yhdessä katsotaan vaatekaappiin vähän uusin silmin ja eri näkökulmista ja lähtökohdista, niin huomataankin että kyllähän siellä vaatekaapissa onkin vaikka mitä ja uusia asukokonaisuuksiakin lähtee löytymään nopeasti kun hyödynnetään helppoja stailausvinkkejä.
 
Yleiset tyyliongelmat

+1 Hyvien perusvaatteiden puute

Ja olipa vaatteiden tilanne määrällisesti mikä tahansa, monen asiakkaan kanssa huomataan myös, että kaapista oikeastaan puuttuu ne hyvät, universaalit ja todella monipuoliset ja monikäyttöiset perusvaatteet. Näitä ovat muun muassa valkoinen kauluspaita, valkoinen ja/tai musta t-paita, mustat suorat housut ja trenssitakki. Nämä vaatteet mainitaan usein ns. vaatekaapin peruspilareiden yhteydessä, ja vaikka olenkin sitä mieltä että vaatekaapin peruspilarit voivat näyttää hyvin erilaisilta eri ihmisillä (tärkeintä on että ne luovat hyvän peruspohjan asukokonaisuuksille ja toimivat hyvin keskenään sekä koko muun vaatekaapin kanssa), niin fakta on kuitenkin että nimenomaan tällaiset hyvin perinteiset perusvaatteet sopivat loistavasti suurimman osan vaatekaappiin. 

Tunnistatko näitä, tai joitakin muita haasteita ja ongelmia oman tyylin ja vaatekaapin kansa? Katso vaihtoehdot henkilökohtaisiin stailauksiin ja varaa omasi.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig