24 July 2024

Ajatustavan vaihdos, joka muuttaa käsityksen caprien stailaamisesta

Postaus sisältää mainoslinkkejä* 

1990-luvun lopulta ja 2000-luvun alusta tutut vajaamittaiset caprihousut on ehdottomasti olleet yksi kuluvan kesän suurimpia trendejä. Caprien kanssa huomataan (jälleen) muodin ja trendien syklisyys ja kiertokulku, eikä caprit ole 20 vuoteen olleet yhtä trendikkäät kuin nyt. Kuten muidenkin vaatteiden ja trendien kanssa, caprit varmasti jakavat mielipiteitä. Itse olen tänä kesänä rakastunut capreihin täysin, ja ne ovat olleet yksi parhaimpia ja käytetyimpiä ostoksiani. 

Kesämuoti caprit

Lindex caprit* // Olymp miesten kauluspaita* // Toteme vyö* // Toteme kengät* // Ray-Ban aurinkolasit* // Chanel laukku

3 syytä ihastua capreihin

1. Caprit ovat monipuoliset

Vaikka caprien stailaus saattaa aluksi tuntua haastavalta, niin ne ovat oikeasti todella monipuoliset housut. Tämä vaatii vain yhden ajatustavan muutoksen: ala ajattelemaan capreja oikeastaan juuri sellaisina mitä ne ovatkin, eli lyhyempinä versioina mustista suorista housuista. Tällä ajatustavan muutoksella huomaat, että caprit sopivatkin oikeastaan melkein mihin tahansa asukokonaisuuteen. Ihan samalla tavalla kuin mustat pitkälahkeiset puvunhousut sopivat melkein mihin tahansa asukokonaisuuteen. 

Caprit stailausvinkit
Kesämuoti vinkit

2. Caprit sopivat täydellisesti Suomen kesään

Caprit ovat myös aivan täydellinen housuvalinta Suomen kesään, joka ainakin tänä vuonna on pysynyt enimmäkseen melko viileänä. Caprit ovat loistava valinta juuri Suomen kesälle tyypilliseen noin 20 asteen lämpötilaan, kun auringossa on oikeasti lämmin mutta varjossa tai tuulisena päivänä ilma tuntuu viileältä. Koska capreissa on pidempi lahje kuin lyhyissä shortseissa tai hameessa, ne pitävät jalat hieman lämpimämpinä, mutta paljaat sääret tekevät lookista silti kesäisen. Ja toisin kuin esimerkiksi tämän kesän super trendikkään valkoisen maksihameen helma, caprien lahkeet pysyvät nätisti paikallaan tuulessa, eikä vilauttelusta tarvitse murehtia. 

Kesän muotitrendit caprit

3. Caprit ovat mukavat

Jos jotakin rakastan, niin mukavia ja käytännöllisiä vaatteita jotka kuitenkin näyttävät hyviltä ja tyylikkäiltä. Ja caprit ovat juuri sitä! Olen nyt kesällä sovittanut useampia capreja, ja kaikki kokeilemani ovat tuntuneet todella mukavilta jalassa. Erityisen mukavia ovat tietysti pehmeästä puuvillasta tai joustavasta trikoosta valmistetut caprit, mutta myös kaikki kokeilemani 'pukumaiset' caprit ovat olleet hyväntuntuiset päällä. 

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig