17 August 2024

3 x syystrendi 2024

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Yksi sana tiivistää hyvin syksyn trendit 2024: retro. Aiemmalta vuosituhannelta, ja erityisesti 70- ja 80-luvuilta tutut mokkanahka, suklaanruskea väri ja leopardikuosi ovat tänä syksynä taas trendikkäämpiä kuin pitkään aikaan. Ja mikä parasta, kaikki syksyn isoimmat ja kuumimmat trendit toimivat täydellisesti myös yhdessä! 

Syksyn trendit 2024

Second hand nahkatakki (samankaltainen suklaanruskea mokkanahkatakki*) // H&M liivi* // &Other Stories hame (samankaltainen leopardihame*) // Pieces laukku (samkaltainen laukku*) // Toteme kengät* // Ray-Ban aurinkolasit*

Syksyn trendit 2024

Mokkanahka

Jos hankit tänä syksynä kaappiisi vain yhden uuden jutun, valitse ehdottomasti jotakin mokkanahkaista. Mokkanahkatakki, mokkalaukku, mokkakengät, mokkapaita, mokkahousut, mokkahame... anything goes! Syksyn 2024 trendeissä mokkanahka nousee nimittäin isompana kuin pitkään pitkään aikaan. Mokkanahalle ominainen pehmeä tekstuuri sopii aivan täydellisesti syksyyn, ja se on ihana yhdistää muihin syyspukeutumiselle tyypillisiin materiaaleihin kuten neuleisiin ja farkkuun. Ja mikä parasta, koska mokkanahka trendasi isosti 70-luvulla, mokka-aarteita löytyy todella hyvin myös kirpputoreilta, second hand -liikkeistä ja varmasti myös äidin tai isoäidin vaatekaapista! 

Syystrendit 2024
Syysmuoti 2024

Suklaanruskea

Syksyn 2024 trendikkäimmissä väreissä puolestaan korostuu lämmin suklaanruskea. Tummanruskea sävy lukeutuu myös retro-osastoon ja kuten mokkanahkaa myös suklaanruskeaa näkyi paljon 70-luvulla. Tätäkin trendiä kannattaa siis ehdottomasti lähteä etsimään second hand -liikkeistä ja sukulaisten vaatekaapeista! Kaikkein tyylikkäin valinta on yhdistää kaksi syksyn 2024 trendiä ja valita nimenomaan suklaanruskea mokkanahkatakki tai muu mokkanahkainen vaate tai asuste. 

Syksyn trendit 2024: mokkanahka, suklaanruskea, leopardiprintti
Syyspukeutuminen 2024
Syksyn trendit 2024

Leopardiprintti

Mitä printteihin tulee, syksyn 2024 trendikkäin valinta on räväkkä leopardi. Leopardikuosi on ollut muutaman vuoden tauolla, mutta viime keväänä jo oikeastaan klassikoksi kutsuttava ja tasaisin väliajoin takaisin muotiin tuleva printti alkoi taas nostaa päätään ja tänä syksynä leopardikuosi on taas trendikkäämpi ja tyylikkäämpi kuin pitkään aikaan. Leopardiprintti jakaa vahvasti mielipiteitä, mutta helppo tapa lähteä kokeilemaan trendiä on esimerkiksi pienen silkkihuivin kanssa. Ja jälleen kerran, second handina löytyy paljon valikoimaa! Leopardiprinttiä ei kuitenkaan kannata missään nimessä säikähtää isommassakaan pinnassa, vaan rohkean printin voi stailata hyvinkin elegantisti kun sen yhdistää yksiväristen ja minimalististen sekä naisellisten elementtien kanssa. 

Syksyn muotitrendit 2024
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig