5 August 2024

Helpot stailausvinkit minimalistiseen tyyliin

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Sanotaan, että yksinkertainen on kaunista. Ja jos multa kysytään, niin mä olen ehdottomasti samaa mieltä, varsinkin jos puhutaan muodista ja pukeutumisesta. Suosin omassa pukeutumisessani yksinkertaisia, minimalistisia ja helppoja lookeja. Mutta yksinkertainen ja minimalistinen ei kuitenkaan tarkoita tylsää. Simppelikin asukokonaisuus näyttää kiinnostavalta kun kiinnittää huomiota kolmeen asiaan: tekstuureihin, kerroksiin ja/tai leikkauksiin. 

Helpot stailausvinkit

Djerf Avenue paita (samankaltainen valkoinen kauluspaita* // &Other Stories hame* // Monki toppi* // Second hand kengät (samankaltaiset cut-out ballerinat*) // BikBok aurinkolasit (samankaltaiset aurinkolasit*) // Chanel laukku

3 helppoa vinkkiä, jotka tekevät minimalistisista asuista mielenkiintoisia

Tekstuurit

Tekstuurit luovat yksinkertaiseen asukokonaisuuteen syvyyttä. Erilaiset pinnat ja materiaalit korostavat toinen toisiaan, ja erityisesti yksiväristen asujen kanssa erilaisten tekstuureiden ja materiaalien merkitys korostuu. Yhdistä esimerkiksi satiinia tai silkkiä ja villaa, pitsiä ja nahkaa, farkkua ja pellavaa, jne. 

Minimalistinen tyyli stailausvinkit
Helpot ja nopeat tyylivinkit

Kerrokset 

Toinen keino luoda syvyyttä minimalistisiin asukokonaisuuksiin on leikkiä kerroksilla. Kerrokset luovat automaattisesti moniulotteisuutta asuun. Kerrosta esimerkiksi kauluspaitoja muiden yläosien päälle niin että jätät napit auki, tai kokeile erilaisia tapoja kerrostaa pukuliivejä esimerkiksi t-paitojen päälle tai neuletakkien alle. 

Helpot stailausvinkit minimalistiseen tyyliin

Leikkaukset ja yksityiskohdat

Tekstuureiden ja kerrosten lisäksi erilaiset leikkaukset auttavat tekemään simppelistä ja minimalistisesta lookista mielenkiintoisen. Esimerkiksi erilaiset pituudet ja halkiot tuovat kiinnostavuutta lookiin. Vaatteiden leikkausten lisäksi mieti myös asukokonaisuuden poikkileikkauskohtia ylipäätään, eli mihin kohtaan jalkaa lahje/helma päättyy, onko yläosa vajaamittainen, jne. Yksi todella kiva ja välittömästi tyylikkyyttä ja mielenkiintoa luova poikkileikkauksilla leikittely on pukea lyhyt hame pidemmän takin tai neuletakin kanssa. 


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig