21 October 2024

Parhaat värit harmaan kanssa

Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Harmaa asuinspiraatio

H&M takki* // H&M neule (samankaltainen harmaa neule*) // H&M hame* // LUVBY sukkahousut // H&M sukat* // COS kengät* // RayBan aurinkolasit* // Pieces laukku (samankaltainen musta laukku*

Aina syksyn tullen huomaan ihastuvani harmaaseen taas uudelleen ja enemmän. Ja niin tänäkin vuonna. Harmaa on turvallinen luottoväri, mutta ei kuitenkaan niin synkkä ja tumma kuin se kaikkein perinteisin musta. Ja harmaan värin sisällä on vielä liikkumavaraa joko tumman- tai vaaleanharmaaseen suuntaan, kun taas musta on aina vaan noh, musta. Tänä syksynä harmaan sävyt näyttää erityisen hyviltä muiden kauden trendivärien kanssa, sillä ne tuovat kauniisti esille toinen toisiaan. 

Miten yhdistää harmaa pukeutumisessa

Näin yhdistät harmaan syyspukeutumisessa

Ruskean sävyt

Ruskean sävyt, ja erityisesti tumma suklaanruskea on tänä syksynä super trendikäs! Ja mikä parasta ruskea ja harmaa näyttävät todella hyviltä yhdessä, ja luovat ihanan pehmeän ja lämpimän yhdistelmän. Tummanruskean lisäksi myös vaaleammat beiget sopivat harmaan kanssa hyvin. 

Syksyn trendiväri harmaa
Harmaa asuinspiraatio

Punaisen sävyt

Ruskean sävyjen lisäksi toinen harmaan kanssa ihanalta näyttävä väri on punainen. Ja erityisesti tänä syksynä trendikkäät kirkkaanpunainen ja syvä, tumma viininpunainen sopivat loistavasti harmaan kanssa. 

Valkoinen

Valkoinen on aina varma valinta yhdistää muihin väreihin, olipa kyseessä mikä väri tahansa. Ja harmaakaan ei ole poikkeus sääntöön, sillä valkoinen tuo harmaan rinnalle raikkautta ja kirkkautta. Ja samalla tavalla kuin ruskeankin kanssa, myös valkoisen kohdalla murretut sävyt, kuten kermaan taittava valkoinen, ovat ihan yhtä hyviä valintoja harmaan kanssa kuin puhdas vitivalkoinenkin. 

Harmaa

Päästä varpaisiin harmaa 'all grey' look on loistava valinta syksyyn ja samalla tavalla tyylikäs kuin 'all black' tai 'all white'. Simppeli yksivärinen asukokonaisuus näyttää aina tyylikkäältä ja mikä parasta, kun valitsee saman värin sekä ylä- että alaosaan ei ainakaan tarvitse miettiä väriyhdistelmiä sen enempää. Super helppoa, nopeaa ja tyylikästä! 


SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig